home
Anne matton

Over Anne

Minder chemisch en meer natuur, dat was wat ik zocht toen ik in 1988 aan de Academie voor Natuurgeneeskunde begon. Ik vond het direct bij de klassieke homeopathie! En ik kreeg meer: bij de behandeling ruim de tijd nemen voor alle klachten. Zo wil ik zelf behandeld worden als ik ziek ben en zo wil ik mensen behandelen! Sinds 1993 heb ik een praktijk in Almere en sinds 2016 ben ik gevestigd in Noorderplassen West.

Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen bij mijn behandelingen om u goed te leren kennen. Naast lichamelijke klachten is iemands persoonlijkheid doorslaggevend voor de keuze van het homeopatisch middel. Samen vinden we de balans.

Opleiding

Na de afronding van mijn opleiding aan de Academie voor Natuurgeneeskunde volg ik jaarlijks nascholingen, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de homeopathie.

Registraties

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten NVKH. De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De NVKH is aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ.

AGB- zorgverlener: 90021824
AGB-praktijk: 90(0)00569
KvK: 32154572

Anne Matton - © 2022 Myra Fotografie

Afspraak maken of meer weten?

Neem contact op met praktijk@annematton.nl